Wat zijn de voordelen als je gebruikmaakt van Greenwheels?

 


Met een auto kun je verschillende kanten op. In de eerste plaats kan dit voortuig je van a naar b brengen. Maar een voertuig kan ook makkelijk zijn als je buiten de plaats een afspraak hebt en deze niet met de fiets of het openbaar vervoer bereikbaar is. Een auto koop je toch voor een langere tijd.

Rijd je er niet in, dan betaal je alsnog de belasting en alle verzekeringen door. Wil je dit juist voorkomen? Dankzij Greenwheels is het mogelijk om een auto te delen met je buurtgenoten, zonder de vaste lasten. Wil je hier meer over weten? In dit artikel vind je meer informatie.

Wat is Greenwheels precies?

Heb je nooit eerder van Greenwheels gehoord? Laten we daar eerst eens in duiken. Greenwheels is een systeem waarbij je met meerdere mensen een auto deelt. Met de bijhorende app maak je een reservering, met de juiste tijd en datum. Vervolgens betaal je het tarief en kun je de weg op. Als je met meerdere mensen tegelijkertijd rijdt, dan kun je de prijs met elkaar delen en wordt de rit nóg voordeliger.

Je zit overigens nergens aan vast als je Greenwheels gebruikt. Er komt namelijk geen maand- of jaarabonnement bij. Je maakt alleen gebruik van de auto wanneer jij die nodig hebt, op een moment dat jou het beste uitkomt.

De voordelen van Greenwheels

Gebruikmaken van Greenwheels kan verschillende voordelen met zich meebrengen. Wil je weten welke dat zijn? Hieronder delen we een aantal voorbeelden:

-       In de eerste plaats kun je door het gebruik van Greenwheels aanzienlijk veel besparen op de kosten en vaste lasten van een auto. Je gebruikt en betaalt alleen voor de auto wanneer je hier daadwerkelijk in rijdt.

-       Je kunt, als je met meerdere personen rijdt, de kosten delen. Dat kan aanzienlijk schelen.

-       Is je afspraak vervallen of verzet? Geen probleem. Het is bij Greenwheels mogelijk om de reservering te annuleren of te verzetten. Dit betekent dat je nergens aan vast zit.

-       Via de bijhorende app kun je de auto als het ware besturen. Zo kun je met je smartphone zowel de auto openen als weer sluiten. Verdere verantwoordelijkheden zijn er niet.

Heeft elke stad Greenwheels?

Men kan de Greenwheels voertuigen herkennen aan de rode kleur. Als je wilt weten waar je de auto’s kunt vinden, dan kun je op de website klikken op ‘Reserveren’. Vervolgens kun je je postcode of woonplaats invullen, waarna je erachter komt waar de voertuigen te vinden zijn.

Comments

Popular posts from this blog

Transavia Handbagage: Wat zijn de richtlijnen?

Hoe ver van tevoren dien je op Schiphol te zijn?